Sæson Dec– Apr
Varighed 3 timer
Aktivitet Snescooterkørsel
Sværhedsgrad Level 3
Aldersgrænse 18+

1650 DKK / Voksen

Varmt praktisk tøj og støvler

Professionel guide

Hjelm

Andet udstyr

Forsikring

Snescooter Intro & Back Country tur

Denne tur giver dig mulighed for at kombinere dine nyerhvervede færdigheder på en snescooter med en lækker tur i det smukke kuperede fjeldlandskab som ligge øst for Sisimiut.

 

Intro forløbet:

Har du aldrig kørt på en snescooter før? Så er vores “Snescooter intro tur” den perfekte løsning for dig!

Denne tur er perfekt til begyndere, og vi anbefaler, at alle, der ikke er bekendte med snescootere, begynder med denne introduktion til sporten.

Din turguide vil introducere dig til grundlæggende kørefærdigheder, og du starter med at køre et træningsspor, før du bliver ledt på præparerede stier for at få den virkelige fornemmelse af at køre på snescooter. Under turen vil der være et længere stop for at få en snack og noget varmt at drikke, og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at tage billeder.

Back Country Turen

Denne tur er vores mest populære snescootertur, fordi den har lidt af det hele og er et perfekt næste skridt fra “Snescooter – introtur”. På turen kører du gennem naturskønne stier ind  til bjergene.

Terrænet er bakket og har gode nedkørsler og stigninger. Udover den følelsen af spænding og frihed, i mens du kører snescooteren gennem den kølige luft, er det absolutte højdepunkt i turen den spektakulære udsigt over Davidstrædet og den endeløse udsigt over det barske vinterlandskab fra Qerrortusup Majoriaa.

På turen kører vi på lange strækninger, på mindre stigninger og på spor i moderat tempo.

Ha’ det sjovt, men kør sikkert og ansvarligt!

Tur- og sikkerhedsregler

Alle som kører med os på udflugter på snescooter og snebus (monster slæden) acceptere nedenstående.

  1. Du vil blive fjernet fra snescooteren hvis guiden vurderer at du kører uansvarligt, hasarderet eller ukontrolleret.
  2. Oprethold en sikker afstand til snescooteren foran dig, pas på de andre snescootere, stop ikke midt på sporet og ”gun” ikke gashåndtaget.
  3. Bær hjelm på alle tidspunkter, både hvis du er passager og hvis du kører snescooteren.
  4. Du er ansvarlig for udgifterne på alle skader og reparationer som følge af en ulykke eller rulning (roll over). Eksempel: Bøjet eller beskadiget kofanger 3500 kr. og op, motorhjelm 2000 kr. og op, forrude 2000 kr. og op. Samlet snescooter 85000 kr.