Sisimiut

2018

 

AKTIVITETER

Turgaranti ved online booking og betaling

SEJLTURE

Sejllads er en livsstil for mange Grønlændere, og vi er stolte af at kunne dele en af Grønlands yndlingsaktiviteter med jer. Sejlads udvider vores verden og forbinder vores velkendte bygrænser med den ukendte, utrolige natur, som mange elsker at udforske.

Læs mere >>

KULTUR

Rejs tilbage i tiden og oplev et sted, hvor mennesker har levet de sidste 4000 år. Sisimiut er Grønlands næst største by. Byen ligger lige nord for polarcirklen og er flot placeret mellem havet og de høje fjelde. Om sommeren kan du opleve de uendelige sommernatter, hvor solen aldrig går ned.

Læs mere >>

ATV

Sisimiut har det største bagland i hele Grønland. Det enorme bagland har over tid formet Sisimiuts folk til at være udendørs og eventyrlystne. ATV ture er en helårsaktivitet. Om sommeren køres der på asfaltveje inde i byen og grusveje udenfor byen. ATV’en har nogle gode og solide dæk, der gør baglandet og det nordlige Grønland tilgængeligt for ture om vinteren.

Læs mere >>

SAUNA

Sauna and Greenland exotic right? As one of the very few places in Greenland, we offer sauna retreats. It is so nice after a day in the mountains to get into the little cozy sauna to get your muscles loosened up and relaxed.

It is possible to rent the sauna exclusively with seating for 5 adults or just book in a seat. If you book the sauna exclusively you can choose different scents like lavender and eucalyptus.

Every sauna session is in 50 minutes. If you book a double slut, you’ll get a 110 minutes session.

Læs mere >>

SNESCOOTER

Hop på en snescooter og tag en guidet slædetur gennem sneen for at opleve et dyrebart grønlandsk tidsfordriv. Du kan vælge mellem ture, der passer til alle niveau ryttere med muligheder for private grupper, single ryttere, erfarne og træningsprogrammer – der er noget for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter afslappende korte ture til eventyrlystne heldags ture eller noget midt imellem, har vi det du søger.

Læs mere >>

MONSTERSLÆDE

Kom med på opdagelse i fjeldlandskab, der omgiver Sisimiut i Grønlands eneste snescooterslæde eller som vi kalder den “Monsterslæden”. Monsterslædeture findes kun i Sisimiut og er derfor en unik oplevelse. Naturen er lige uden for vores hoveddør, og du vil meget hurtigt få en følelse af at være i den vilde natur. Få den fulde oplevelse af Grønlands bagland, mens du sidder komfortabelt i monsterslæden og nyder naturens storhed fra dal til bjergtop.

Læs mere >>

HUNDESLÆDE

Slæde hunden er en vigtig del af den grønlandske kultur og har historisk set været det eneste transportmiddel, så snart landskabet blev frosset og dækket af sne. Hundeslæde turene vil gå på præcis den måde, som lokalbefolkningen gør det. Der er omkring 1000 hunde i Sisimiut, som er ejet af lokale. Hundene bliver brugt til jagt, fiskeri såvel som turisme, men nogle har blot slædehunde som en fritidsaktivitet. Alle typer ejere spiller en utrolig vigtig rolle i bevarelsen af ​​hundeslædekulturen i Grønland

Læs mere >>

SKI TOURING

Spænd skindet på dine ski, og så er du klar til at drage ind og op i fjeldlandskabet som omgiver Sisimiut. En helt vidunderlig måde at kombinere en flot bjergoplevelse, få brugt kroppen og ikke mindst finde den bedste sne på. Ski touring er i dag en meget populær vintersport for naturelskere.

Læs mere >>