Sæson Jun – Okt
Varighed 7 timer
Aktivitet Sejltur, Fiskeri, Vandring, folklore
Sværhedsgrad  Level 3
Gruppe Str. 6-12 per

1500 DKK / Voksen
750 DKK / Barn (0-11 år)

Myggenet
Myggespray
Varmt og Praktisk tøj
Evt. vandrestav

Guide
Fiskeudstyr
Forfriskninger

Bådtur til Sarfannguit

Grønlands små bygder er en stor del af landets identitet. Landsbyboerne lever primært af naturens ressourcer. Det er her, hvor fortid og nutid mødes med moderne fornødenheder, skoler, forretninger mv.
Sarfannguit ligger på vandreruten mellem Sisimiut og Kangerlussuaq. Landsbyen Sarfannguit deltager i pilotprojekter til forskning af bæredygtig teknologi. På samme tid ligger Sarfannguit på det kommende UNESCO World Heritage Site, som vil bringe nye turisme muligheder til bosættelsen.
Oplev landsbyen på en guidet tur, hvor du får chancen for at se, hvordan landsbyens hverdag er, stil spørgsmål til en lokal og kom indenfor til en kop kaffe.
At sejle i fjorden byder på en fantastisk udsigt over det unikke landskab og kan også give mulighed for at se nogle af de fantastiske væsener fra havet. Vi stopper tæt på nogle af de mest almindelige fiskeresteder, hvor fangstgarantien er næsten hundrede procent.
Grønlands landsbyer indeholder ikke veje, og Sarfannguit er ikke en undtagelse. Landsbyen ligger på en stejl skråning, så vær forberedt på en stejl gåtur.