Book på mail:
mail@hotelsisimiut.gl

Sæson HELE ÅRET
Varighed Varierer fra begivenhed til begivenhed
Alder 18+
Gruppe Str.  min 2

2.600 DKK pr. par

Basis Bryllupspakke

Transport til/fra Sisimiut

Forsikring

Basis Bryllupspakke

For dem der ikke har travlt med at blive viet. Bryllupsdato senere end 5 uger frem.

  • Hjælp igennem hele forløbet – fra forspørgsel til NYGIFT <3
  • General hjælp med rejse og indkvartering
  • Administrerings gebyr
  • Personlig og ubegrænset hjælp med juridisk dokumentation
  • Arrangering og booking af bryllupsdato
  • Følgeskab af en af vores bryllupsplanlæggere under ceremonien
  • Anskaffelse af lokale vidner, hvis I rejser alene.
  • Billeder kan tages med eget kamera, hvis ikke bruger vi smart phone.
  • Transfer fra Hotel Sisimiut til mødested og tilbage.

Prisen er pr. par og ikke pr. person

I Grønland kan du vælge mellem et borgerligt bryllup i kirken eller på rådhuset. Ægteskab kan både udføres på grønlandsk, dansk og engelsk.

Siden april 2016 er ægteskab mellem personer af samme køn blevet muligt i den grønlandske kirke.

Alle ægteskaber udenfor kirken i Sisimiut er borgerlige ægteskaber.

Efterfølgende

Når du har valgt os, Arctic Incoming af Hotel Sisimiut, til at tage sig af dine bryllupsforberedelser og hjælp under dit ophold i Sisimiut, sender vi dig en kontrakt med vores og dine forpligtelser. Når betalingen er afsluttet, begynder vi forberedelserne af dit bryllup, og du har fuld adgang til hjælp og rådgivning i forbindelse med bryllupsbegivenheden.

Betingelser

§ Betalings betingelser

Betaling skal ske fuldt ud inden den aftalte bryllupsdato med kort eller bankoverførsel. Betaling med kontant ved ankomst kan kun ske efter aftale. Alle priser inkluderer moms. Priserne er noteret i danske kroner.

§ Afbestillingspolitik

I tilfælde af aflysning skal vi meddeles skriftligt så hurtigt som muligt. Meddelelse kan gives via e-mail til tour@hotelsisimiut.gl. I tilfælde af aflysning vil der blive givet en fuld refundering med 60 dages varsel eller mere. Ved mindre end 60 dages varsel tilbydes 50% refundering. Det fulde beløb refunderes ikke, hvis brylluppet annulleres inden for 30 dage før bryllupsdatoen.

§ Fortrolighed

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Relevante dokumenter skal sendes til Qeqqata Kommunia til behandling og godkendelse, men i alle andre henseender betragtes klientdokumenter og dokumenter som fortrolige og vil ikke blive videregivet til tredjepart, bortset fra hvis det er lovligt påkrævet at gøre det til de relevante myndigheder. Klienter har ret til at anmode om at se eller få kopier af alle de klientoplysninger vi beholder. Vi vil ikke sælge, dele eller udleje dine personlige oplysninger til nogen tredjepart eller bruge din e-mail-adresse til uopfordret mail. Eventuelle e-mails sendt af dette firma vil kun være i forbindelse med levering af aftalte tjenester.