VI ELSKER BØRN

I en travl dag med masser af fritidsaktiviteter, arbejde og internet kan vi nemt miste kontakten med hinanden. Men her i Grønland hvor internetforbindelsen er dårlig og tv-kanalerne er begrænsede, er den store natur dragende med sine snebeklædte bjerge, oceaner, nordlys og meget mere, der garanterer fantastiske oplevelser for børn i alle aldre.
Grønland danner en god ramme for sammenhold med dine børn. Tilstedeværelsen af den store natur gør noget for os og bringer os tættere sammen om aktiviteter og oplevelser, der varer hele livet.

Den bedste ferie er tiden man tilbringer sammen

Hver sæson har sin charme med de forskellige aktiviteter den tilbyder.
Planlæg på forhånd hvor du skal hen, og hvad din familie kan lave på destinationerne.
Udforsk bjergene på organiserede ture enten med en guide eller på egen hånd. Sørg for at du har tid nok til at slappe af og nyde disse fantastiske oplevelser med dine børn, for det ikke er mængden af aktiviteter, men tiden i tilbringer sammen i de betagende og fantastiske omgivelser, der giver familien de bedste minder.

Bare ha' det sjovt

Det bjerglandskab, der omgiver Sisimiut, er ideel til vandreture på mange niveauer og afhængigt af børnenes alder kan din familie vælge de ruter, der passer jer bedst.
Når du rejser med dine børn, er en tur til floden, hvor I kan have det sjovt med at prøve at krydse den ved hjælp af stenene i vandet, uden at blive for våd et godt forslag. Et andet godt forslag er en tur på langrend til Davisstrædet, hvor I kan spise en hjemmelavet madpakke. Det kan meget vel vise sig at være de bedste stunder på hele rejsen.