Book tur på mail:

mail@hotelsisimiut.gl

Sæson Jan– Apr
Varighed 5 timer
Aktivitet Snescooter
Sværhedsgrad
Level 3
Aldersgrænse 18+

2.800 DKK / Voksen

700 DKK / Barn (0-11 år) – passager

Varmt praktisk tøj og fodtøj

Professionel Instruktør

Transfer

Andet udstyr

Forsikring

Snescooter – Den lille Narsaq

Den lille Narsaq er beliggende i Amerloq fjorden øst for Sisimiut. Turen består både af tekniske sektioner, såvel som lange lige strækninger over Kangerluarsuk Tulleq, en fjord der ligger nord for Sisimiut. Fra hotellet kører vi ind i baglandet forbi skiområdet, Solbakken, og ind til en fjord, hvorfra man på en klar dag kan se langt ud udover det enorme hvide landskab og faktisk se hele vejen til indlandsisen. Efter et kort billedstop fortsætter turen stejlt ned til fjorden, på denne strækning vil der være nogle mere tekniske sving, inden vi når fjorden. Når vi kommer til fjorden, kører vi tværs over fjorden og derefter sydpå på et pas ned til Amerloq fjorden og ned til området af den lille Narsaq. Her tager vi en pause og spiser frokost mens vi kan slappe af lidt.
Vi kører samme vej tilbage som vi kom fra, men der vil være et par stop for at nyde den smukke udsigt over Sisimiut og The Davidsstrædet.
På turen kører vi mellem 30-50 km/t på multifunktions Yamaha snescootere. Det påkrævet, at man er mindst 18 år for at føre en snescooter og at man bruger hjelm. Børn under 18 år kan deltage som passagerer. Før rejsen vil der være en instruktion i, hvordan man kan køre snescooteren. Alle, der kører på en snescooter, skal underskrive en frafaldelse og skal have læst kørselsvejledning.

Tur- og sikkerhedsregler

Alle som kører med os på udflugter på snescooter og snebus (monster slæden) acceptere nedenstående.

  1. Du vil blive fjernet fra snescooteren hvis guiden vurderer at du kører uansvarligt, hasarderet eller ukontrolleret.
  2. Oprethold en sikker afstand til snescooteren foran dig, pas på de andre snescootere, stop ikke midt på sporet og ”gun” ikke gashåndtaget.
  3. Bær hjelm på alle tidspunkter, både hvis du er passager og hvis du kører snescooteren.
  4. Du er ansvarlig for udgifterne på alle skader og reparationer som følge af en ulykke eller rulning (roll over). Eksempel: Bøjet eller beskadiget kofanger 3500 kr. og op, motorhjelm 2000 kr. og op, forrude 2000 kr. og op. Samlet snescooter 85000 kr.

Ha’ det sjovt, men kør sikkert og ansvarligt!