Sisimiut

2019

HUNDESLÆDE TURE

Slædehunden er en vigtig del af den grønlandske kultur og har historisk set været det eneste transportmiddel, så snart landskabet blev frosset og dækket af sne. Hundeslæde turene vil gå på præcis den måde, som lokalbefolkningen gør det. Der er omkring 1000 hunde i Sisimiut, som er ejet af lokale. Hundene bliver brugt til jagt, fiskeri såvel som turisme, men nogle har blot slædehunde som en fritidsaktivitet. Alle typer ejere spiller en utrolig vigtig rolle i bevarelsen af ​​hundeslædekulturen i Grønland.

Sæsonen 01. januar til 31. april

Turgaranti ved online booking og betaling

Discover tur

Denne tur går først til foden af Niujarfik, hvor vi holder et stop, så hundene han hvile og kusken rede skaglerne ud. Det er også et godt tidspunkt at tagebilleder af landskabet og hundene, før vi kører tilbage til Sisimiut.

Læs mere >>

Adventure Tur

Adventure turen går til udkigsposten “Qiterlinnguaq”, hvor du kan nyde det smukke sne landskab efter nogle anstrengende stigninger. Lige under toppen er en sjov hytte formet som en UFO. UFO’en er åben, og kan faktisk være et godt sted at spise sin madpakke.

Læs mere >>

Expedition Tur

Denne heldags hundeslædetur er helt fantastisk og giver dig et helt specielt indtryk af Grønland om vinteren. Først vil du kører op til Qiterlinnguaq, med en imponerende udsigt over Kangerluarsuk Tulleq Fiord mod nord og byen og toppen af Nasaasaaq i syd. Turen fortsætter derefter stejlt ned ad til den frosne fjord mod nord, og fortsætter henover fjorden til den øvre ende af fjorden.

Læs mere >>