Book tur på:
mail@hotelsisimiut.gl

Sæson Dec– Apr
Varighed 4 timer
Aktivitet Hundeslæde
Sværhedsgrad
Level 3
Aldersgrænse
5+
Gruppestr.  2

1795 DKK / Voksen
850 DKK / Barn (0-11 år)

Varmt og praktisk tøj

Professionel instruktør
Transfer
Forfriskninger

Hundeslæde Adventure Tur

Slædehunden er en vigtig del af den grønlandske kultur og har historisk set været det eneste transportmiddel, så snart landskabet blev frosset og dækket af sne.

Hundeslæde turene vil gå på præcis den måde, som lokalbefolkningen gør det. Der er omkring 1000 hunde i Sisimiut, som er ejet af lokale. Hundene bliver brugt til jagt, fiskeri såvel som turisme, men nogle har blot hunde som en fritidsaktivitet. Alle typer ejere spiller en utrolig vigtig rolle i bevarelsen af ​​hundeslædekulturen i Grønland. Hvilken type hundeslædeejer du kommer til at kører på hundeslæde med, afhænger af hvilken én der er tilgængelig på den givne dag. Nogle ejere er snakkesalige og er flersprogede, mens nogle er mere stille og introverte. Men hvad begge har til fælles, er at de vil give dig en unik oplevelse.

Du vil blive placeret som passager lige bag hundeslædeejeren, der sidder foran på slæden for at styre hundene. På turen kører vi  i et varieret terræn, hvor du virkelig kommer til at opleve slædehundens styrke og udholdenhed, og ikke mindst førerens færdigheder.

Adventure Turen går til udkigsposten “Qiterlinnguaq”, hvor du kan nyde det smukke sne landskab efter nogle anstrengende stigninger. Lige under toppen er en sjov hytte formet som en UFO. UFO’en er åben, og kan faktisk være et godt sted at spise sin madpakke.

Vi anbefaler ikke nogen hundeslæde ture til mennesker med rygproblemer.

Husk at overholde afstandsreglerne. Før turen, hold en god afstand med slæden, og når føreren giver dig lov til at sætte dig, kan du gå nærmere og sætte dig på slæden. Når du kommer tilbage fra slædetur, siger du farvel til føreren og derefter er det vigtigt at holde afstand til slæden. Disse er sikkerhedsregler, der skal overholdes.