Book tur på mail:
mail@hotelsisimiut.gl

Sæson Dec– Apr
Varighed 2 timer
Aktivitet Hundeslæde
Sværhedsgrad
Level 3 
Aldersgrænse
3+
Gruppe str. 2

1325 DKK / Voksen
650 DKK / Barn (0-11 år)

Varmt og praktisk tøj

Professionel instruktør
Transfer
Forfriskninger

Hundeslæde Discover Tur

Hundeslæde turene vil foregå på præcis den måde, som lokalbefolkningen gør det. Der er omkring 1000 hunde i Sisimiut, som er ejet af lokale. Hundene bliver bruger til jagt, fiskeri såvel som turisme, men nogle har blot hunde som en fritidsaktivitet. Alle typer ejere spiller en utrolig vigtig rolle i bevarelsen af ​​hundeslædekulturen i Grønland. Hvilken type hundeslædeejer du kommer til at køre på hundeslæde med, afhænger af hvilken én er tilgængelig på den givne dag. Nogle ejere er snakkesalige og er flersprogede, mens nogle er mere stille og introverte. Men hvad begge har til fælles, er at de vil give dig en unik oplevelse.

Du vil blive placeret som passager lige bag hundeslædeejeren, der sidder foran på slæden for at styre hundene. Denne tur går først til foden af Niujarfik, hvor vi holder et kort stop, før vi en tager en større stigning nordøst for Sisimiut. Før vi kører tilbage til Sisimiut, vil der være et kort stop så der er tid til at tage nogle billeder, i mens slædeføren ordner linerne til slæden.

Vi anbefaler ikke nogen hundeslæde ture til mennesker med rygproblemer.

Husk at overholde afstandsreglerne. Før turen, hold en god afstand med slæden, og når føreren giver dig lov til at sætte dig, kan du gå nærmere og dig på slæden. Når du kommer tilbage fra slædetur, siger du farvel til føreren og derefter er det vigtigt at holde afstand til slæden. Disse er sikkerhedsregler, der skal overholdes.