Book tur på:
mail@hotelsisimiut.gl

Sæson Dec– Apr
Varihed 7 timer
Aktivitet Hundeslæde
Sværhedsgrad
Level 3 
Aldersgrænse
10+
Gruppestr. 1-2

3250 DKK / Voksen
1550 DKK/ Barn (0-11 år)

Varmt og praktisk tøj

Professionel instruktør
Transfer
Forfriskninger

Hundeslæde Expedition Tur

Slædehunden er en vigtig del af den grønlandske kultur og har historisk set været det eneste transportmiddel, så snart landskabet blev frosset og dækket af sne.

Hundeslæde turene vil gå på præcis den måde, som lokalbefolkningen gør det. Der er omkring 1000 hunde i Sisimiut, som er ejet af lokale. Hundene bliver brugt til jagt, fiskeri såvel som turisme, men nogle har blot hunde som en fritidsaktivitet. Alle typer ejere spiller en utrolig vigtig rolle i bevarelsen af ​​hundeslædekulturen i Grønland. Hvilken type hundeslædeejer du kommer til at kører på hundeslæde med, afhænger af hvilken én der er tilgængelig på den givne dag. Nogle ejere er snakkesalige og er flersprogede, mens andre er mere stille og introverte. Men hvad begge har til fælles, er at de vil give dig en unik oplevelse.

Du vil blive placeret som passager lige bag hundeslædeejeren, der sidder foran på slæden for at styre hundene.
Denne heldags hundeslædetur er helt fantastisk og giver dig et helt specielt indtryk af Grønland om vinteren. Først vil du kører op til Qiterlinnguaq, med en imponerende udsigt over Kangerluarsuk Tulleq fjorden mod nord og byen og toppen af Nasaasaaq i syd. Turen fortsætter derefter stejlt ned ad til den frosne fjord mod nord, og fortsætter henover fjorden til den øvre ende af fjorden.
Vi anbefaler ikke nogen hundeslæde ture til mennesker med rygproblemer.

Husk at overholde afstandsreglerne. Før turen, hold en god afstand med slæden, og når føreren giver dig lov til at sætte dig, kan du gå nærmere og sætte dig på slæden. Når du kommer tilbage fra slædeturen, siger du farvel til føreren og derefter er det vigtigt at holde afstand til slæden. Disse er sikkerhedsregler, der skal overholdes.