Sisimiut

2019

KULTUR

Sisimiut er en smeltedigel af gammelt og nyt og alt i mellem. Oplev byens fortid og nutid fra det lokale kød- og fiskemarked ved havnen, hundebyen og til museet. Næsten hele byen bliver besøgt, og du får en god ide om byens størrelse og funktioner og byens historie. Rejs også tilbage i tiden og oplev et sted, hvor mennesker har levet de sidste 4500 år. Sisimiut er Grønlands næst største by. Byen ligger lige nord for polarcirklen og er flot placeret mellem havet og de høje fjelde. Om sommeren kan du opleve de uendelige sommernatter, hvor solen aldrig går ned.

Sæsonen på vandreture 16. juni til 15. november og sightseeing tilbydes hele året

Ture uden for sæsonen kan aftales ved personlig henvendelse. Turgaranti ved online booking og betaling

Kulturhistorisk vandretur

Denne tur vil lede dig gennem området og dets historie. Du vil høre den fantastiske historie om Inuitternes livsstil før europæernes indflydelse. Derfra vil du yderligere høre om de tidlige koloniseringsdage og historien indtil i dag. Du vil se ruinerne fra forskellige perioder og nyde udsigten over gamle jagtområder og byen, hvor du kan se blandingen af ​​historiske og moderne bygninger.

Læs mere >>

Sightseeing i bus

Sisimiut er en smeltedigel af gammelt og nyt og alt i mellem. Området er beboet af mennesker de sidste 4.500 år, så der er ingen tvivl om, at stedet er fyldt med historie og tradition. De sidste 250 år, har byen gennemgået en hurtig udvikling, der begyndte med opførelsen af ​​kolonien Holsteinsborg og indtil i dag, hvor Sisimiut er Grønlands næststørste by. En by, hvor moderne industri, uddannelsesinstitutioner sameksisterer med det traditionelle jagterhverv.

 

Læs mere >>