Sisimiut

2019

SEJLTURE

Bådsejlads er en livsstil for en stor del af det grønlandske folk, og vi er stolte af at dele en af Grønlands favorit aktiviteter med dig. Sejladsen udvider vores verden og forbinder vores kendte bygrænser med den ukendte og utrolige natur, som mange mennesker elsker at udforske. På en solrig sommerdag vil enhver grønlander altid vælge at sejle til et velkendt godt fiskested eller til en hytte ved fjorden, hvor de kan overnatte.

Sæsonen 15. april til 15. november 

Ture udenfor sæsonen kan aftales med din turguide. Der er turgaranti hvis du booker og betaler din tur online.

Arctic Circle mini Cruise

DSC_0336

Der er meget få steder i hele verden, hvor polarcirklen er så tæt på en by som i Sisimiut. “Arctic Circle mini Cruise” er en enestående mulighed for at krydse Polarcirklen og samtidig opleve det storslåede snefald på bjergene, hvor der altid er sne og gletsjere der udsmykker de fantastiske toppe.

Læs mere >>

Assaqutaq sejltur

50% Visit Sisimiut olafur IMG_9733 (1)

I 1960’erne og 1970’erne blev flere små bosættelser i Grønland opgivet, da folk valgte at flytte ind i de større byer for at finde arbejde. Assaqutaq, der ligger ved foden på den sydlige side af den smukke Nasaasaaq, er en af disse forladte bosættelser.

Læs mere >>

Assaqutaq Trail Transfer

IMG_0375-2

Tag en heldagstur til Assaqutaq og følg vandrestien fra Assaqutaq tilbage til Sisimiut. Det er en 4-6 timers vandretur i moderat terræn uden de store stigninger. Med “Assaqutaq Trail Transfer” vil du blive sejlet fra Sisimiut havn til Assaqutag, hvorfra du fortsætter alene hjem.

Læs mere >>

Bådtur til Sarfannguit

IMG_9743-1024x682

Sarfannguit ligger på vandreruten mellem Sisimiut og Kangerlussuaq. Landsbyen Sarfannguit deltager i pilotprojekter til forskning af bæredygtig teknologi. På samme tid ligger Sarfannguit på det kommende UNESCO World Heritage Site, som vil bringe nye turisme muligheder til bosættelsen.

Læs mere >>

Havsafari

Photo by Mads Pihl - Visit Greenland

This photo is licensed under Visit Greenland A/S’ Limited Commercial license.

Please refer to the license agreement for more info about the rights of use associated with the image.

Download the agreement here:

https://db.tt/mDyLsHqs

When downloading or sharing this image you enter into an agreement with Visit Greenland A/S about the use of the image under this license. 

If you want to apply for extended user rights for downloads on this database please read this article and follow the guidelines: http://goo.gl/RsJtBR

På turen sejler vi gennem øgrupperne og ind i fjordene omkring Sisimiut, hvor vi vil nyde den fantastiske udsigt over landet og Kællingehætten. Hvis vi er heldige, kan vi se sæler og hvaler.

Læs mere >>

Havfiskeri

20170826_185026

Chancen for at fange noget er latterlig stor, og hvis vi ikke har fanget noget indenfor de første 5 minutter, sejler vi til en ny placering. Turen er for alle, også dem, der ikke har nogen tidligere erfaring med fiskeri, men bare vil prøve en almindelig måde at fylde fryseren på i dagligdagens Grønland.

Læs mere >>

UNESCO Klassik Cruise

På UNESCO Klassik Cruise får du både en sejltur og to guidet vandringer, hvor du har muligheden for at se i landskabet, de efterladte spor fra de arktiske mennesker. Arktiske mennesker som inkludere Saqqaq, Dorset og Thule kulturene.

Læs mere >>