VI ELSKER SKITURE

I Sisimiut er grænsen mellem terræn og by et særpræg, men i hjertet anvender lokalbefolkningen samme grove, ægte fjernmantra af deres naturlige modstykke. Lokalbefolkningen i Sisimiut er god til at tage sagen i egne hænder, og de har en blomstrende modefornemmelse, der rivalisere enhver gade i Europa.
Sving forbi skater parken for at se talentfulde unge gøre BMX cykeltricks til forberedelse til konkurrencer rundt om i verden. Om sommeren er de sikker på at være der dag eller nat, fordi midnatssolen aldrig går ned på dette seje arktiske samfund.

Søger du et eventyr på cykel, landskabet omkring Sisimiut og især vandreruten mellem Kangerlussuaq og Sisimiut “Polarcirkelsti” er fantastisk at opleve på cykel.

Landskabet inviterer både til almindelige cyklister og ekstreme cyklister. På egen hånd med en lejet cykel eller på organiserede pakkerejser kan du udforske og komme langt væk.

SKI RUTER

Arctic Circle Trail (op til 200 km)

Asummiunut (10 km)

Hundebyen & Skydebanen (9 km)

Alanngorsuaq (20 km)

Teleøen(6 km)

Town Round Trip (8 km)

Lokalbefolkningen elsker at cykle, og i bylandskabet finder man cykel ruter til mountainbikes, bycykler, almindelige cykler og den fascinerende Fatbike.

For det meste vil du se lokalbefolkningen cykle om sommeren, fordi når sneen smelter, er vejene tørre igen og grusvej åbne igen, og solen kalder alle udenfor.

jason and mike