SISIMIUT

2019

SNESCOOTER TURE

Hop på en snescooter og tag en guidet slædetur gennem sneen for at opleve et dyrebart grønlandsk tidsfordriv. Du kan vælge mellem ture, der passer til ryttere på alle niveauer med muligheder for private grupper, single ryttere, erfarne og træningsprogrammer – der er noget for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter afslappende korte ture til eventyrlystne heldags ture eller noget midt imellem, har vi det du søger.

Sæsonen 15. januar til 30. april

Ture uden for sæsonen kan aftales ved personlig henvendelse. Turgaranti ved online booking og betaling

Newbie Tour

Denne tur er perfekt til begyndere. Din turguide vil introducere dig til grundlæggende kørefærdigheder, og du starter med at køre på et træningsspor, før du bliver ledt på præparerede stier.

Læs mere

Intro + Baglandstur

Denne tur giver dig mulighed for at kombinere dine nyerhvervede færdigheder på en snescooter med en lækker tur i det smukke kuperede fjeldlandskab som ligge øst for Sisimiut.

Læs mere

Baglandstur

Denne tur er vores mest populære snescootertur, fordi den har lidt af det hele og er et perfekt næste skridt fra “Snescooter – introtur”. På turen kører du gennem naturskønne stier ind  til bjergene.

Læs mere

Aqqutikitsoq Gletsjer

På denne tur kører vi, gennem højlandet øst for Sisimiut, ind til gletsjeren ‘Aqqutikitsoq’. Turen byder på varieret kørsel med op og ned stigninger, og er en fantastisk mulighed for at opleve den arktiske natur.

Læs mere

Davisstrædet

Denne tur giver, udover en fantastisk snescooter oplevelse, mulighed for at se Davisstrædet i et smukt snelandskab.

Læs mere

Den Lille Narsaq

Den lille Narsaq er beliggende i Amerloq fjorden øst for Sisimiut. Turen består både af tekniske sektioner, såvel som lange lige strækninger over Kangerluarsuk Tulleq, en fjord der ligger nord for Sisimiut.

Læs mere

Isfiskeri

Oplev bjerglandskabet samt de dybe fjorde på denne sneescootertur, der er kombineret med isfiskeri.

Læs mere

Into the wild

Denne tur er perfekt til dem der vil opleve den vilde natur der er omkring “Arctic Circle Trail”. Ruten indholder en bred vifte af forskelligt terræn, med frosne fjorde, stejle stigninger samt stop ved udkigsposter med en fantastisk udsigt.

Læs mere